Livram rapid
in toata lumea
Tarife minime
pentru coletarie
Suport telefonic
orele : 8 - 18

     Suntem o companie cu capital strain ce oferim atat servicii de curierat rapid si de transport grupat, cat si suport pentru campaniile de marketing direct, brandul nostru fiind prezent pe piata din Romania incepand din anul 2001.

 

     De-a lungul timpului ne-am dezvoltat continuu, fapt reflectat atat in cifra de afaceri, cat si in marirea capacitatii de livrare si a gamei serviciilor oferite, cu precadere in aria serviciilor „premium”.

 

     Suntem furnizori ai unor diferite tipuri de servicii pentru companii renumite din diverse domenii: banci, companii de leasing, companii farmaceutice, operatori de telefonie mobila, societati de asigurari, agentii de publicitate, agentii imobiliare, firme de consultanta, importatori auto, supermarket-uri, ambasade si enumerarea ar putea continua.

 

     Gama larga a serviciilor oferite, calitatea acestora, flexibilitatea, capacitatea noastra de adaptare la necesitatile specifice ale clientilor precum si tarifele reduse oferite, au facut ca la suportul nostru sa apeleze, cu precadere dar nu exclusiv, cei ce emit facturi, cei ce trimit invitatii la diferite evenimente sau au de expediat documente si colete importante, cei cu nevoi de transport grupat sau cei ce realizeaza campanii promotionale si drop-mail-uri.

 

     Dialogul permanent cu Dumneavoastra, consultanta oferita in alegerea celor mai potrivite variante si adaptabilitatea confera valoare adaugata serviciilor oferite de catre noi.

 

     Preocuparea permanenta in a asigura partenerilor nostri servicii de calitate este certificata de procesul de implementare a unui Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu standardul international SR EN ISO 9001–2001.

   

    Avand de partea noastra argumentele de mai sus, pentru mai multe detalii, va invitam sa nu ezitati a ne contacta, a ne intalni si a pune impreuna bazele unui parteneriat de care suntem convinsi ca veti fi si Dumneavoastra, ca si actualii nostri clienti, pe deplin multumiti.